S c r o l l D o w n

Muziekles

Lijkt het jou tof om te starten met muziekles in Assen? Een bugel, bariton, hoorn, trombone, trompet, saxofoon of op slagwerk? Dat kan! CMV Oranje heeft haar eigen muziekopleiding. De muzieklessen worden gegeven door professionele en gediplomeerde docenten die werken voor de vereniging. Een voordeel van een eigen muziekopleiding en eigen docenten is dat we flexibel zijn en kunnen zorgen voor een persoonlijke werkwijze.

Wekelijks krijg jij 20 minuten individueel les. Wil je graag samen met iemand anders les? Dan kan dat en zal de muziekles langer duren. Eerst werk je toe naar je A-diploma. In overleg met je ouders en de docent wordt bepaald, wanneer je voor je examen mag gaan. Tijdens de muzieklessen bereid je je voor op het examen, dit bestaat uit een combinatie van praktijk en theorie. Heb je je A-diploma behaald? Dan kun je nog verder voor je B-, C-, en zelfs D-diploma!

Wil jij ook op muziekles in Assen? Neem dan contact op met de Jeugdcommissie of loop eens binnen bij de repetitie van de Orange Kids Band (OKB) of Orange Youth Band (OYB). We repeteren achtereenvolgend op de donderdag van 17.30 – 18.15 uur en 18.30 – 19.30 uur in het LTC-gebouw.

Muziekcarrousel om te kijken welk instrument het meest tof is.