S c r o l l D o w n

Sponsoring

Christelijke Muziekvereniging Oranje wil graag kwalitatief hoogwaardige concerten blijven geven. Om dit blijvend te organiseren, blijven we afhankelijk van inkomsten naast de maandelijkse ledencontributie. We zijn daarom erg blij met de steun van muziekliefhebbers, organisaties en stichtingen! Wilt u ons graag financieel steunen? Hieronder noemen we een aantal mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via secretaris.oranje.assen@gmail.com.

Donateur worden
Oranje kan niet zonder de steun van haar donateurs. Met deze donaties kunnen we blijven investeren in nieuwe muziek, muziekinstrumenten en in de jeugdopleiding. Donateur kunt u al worden vanaf 15 euro per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze penningmeester.

Sponsor worden
Wij ontvangen elk jaar subsidie van de Gemeente Assen en incidenteel een bijdrage van het landelijke Prins Bernard Cultuurfonds.

Wilt u sponsor worden? Hieronder vind u een aantal mogelijkheden, maar in overleg zijn er ook andere specifieke wensen mogelijk. Neem hiervoor contact op met de penningmeester.

  • Programmaboekje voorjaarsconcert: uw logo of advertentie kan bij het jaarlijkse voorjaarsconcert een halve of hele pagina in het programmaboekje vullen. Bij het concert komt gemiddeld zo’n honderd bezoekers die allemaal een programmaboekje krijgen.
  • Website: adverteren op onze website is mogelijk voor een jaar of een half jaar. Uw logo of advertentie kan worden geplaatst op de homepagina.
  • Promotiemateriaal: wij kunnen uw logo of bedrijfsnaam drukken op ons promotiemateriaal, zoals uitnodigingen, posters, flyers, instrumenten transportkisten of op onze aanhanger.

Als sponsor kunt u er ook voor kiezen om in ruil voor promotie van uw onderneming een muziekstuk of muziekinstrument aan te schaffen voor onze vereniging. Een muziekstuk wordt in overleg met u door de vereniging gekozen.

Jeugdsponsor aktie bij supermarkt Poiesz
Opbrengst Jeugd Sponsor Aktie POIESZ

Poiesz logo