Orange Kids Band (OKB)

S c r o l l D o w n

Orange Kids Band (OKB)

Heb je al een tijdje muziekles? Dan mag je in overleg met je ouders en docent bij je eerste orkest spelen! Bij de Orange Kids Band (OKB) leer je met leeftijdsgenoten muziek maken. Samen gaan jullie studeren op een muziekstuk; de één op saxofoon, de ander op trompet, oh wacht vergeet de hoorn, het slagwerk, de bugel en de bariton niet! Gelukkig hoeven jullie het niet alleen te doen, Anneke Kamerman is de dirigent die jullie het samenspel leert.

Het hele jaar door studeer jij met de OKB op muziekstukken. Deze laat je aan je ouders, opa en oma, broer en zus en je vriendjes horen in een zomer- en kerstconcert. In de OKB maak je niet alleen muziek. We organiseren ook activiteiten, zoals een gezellige Sinterkerstmiddag of we gaan bowlen en daarna patat eten.

Heb je een tijdje muziekles buiten CMV Oranje en wil je graag starten bij een jeugdorkest? Neem dan contact op met de Jeugdcommissie of loop eens binnen bij de repetitie van de Orange Kids Band. We repeteren iedere donderdag van 17.30 – 18.15 uur in het LTC-gebouw.

Gezellige middag met de OKB & OYB (klik op de foto voor meer informatie)