Eerstvolgende optredens

S c r o l l D o w n

Eerstvolgende optredens

27 april 2024 Koningsdag Assen
4 mei 2024 Dodenherdenking Assen

Tijdens de Nationale Herdenking op donderdag 4 mei worden burgers en militairen, die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. Hierdoor beseffen we ons dat leven in vrijheid helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

CMV Oranje verzorgt de muzikale omlijsting van deze herdenking aan de Brink in Assen.
(onder voorbehoud) Belangstellenden kunnen donderdagavond de traditionele Stille Tocht lopen. Om omstreeks 19:35 uur vertrekt de tocht vanaf de Kerkstraat, ter hoogte van de Torenlaan/Kerkplein. De tocht eindigt bij het Provinciaal monument op de Brink. De klokken luiden van 19:45 uur tot 30 seconden voor 20:00 uur. Vervolgens nemen we om 20.00 uur twee minuten stilte in acht.

Van 18.00 uur tot zonsondergang mag de Nederlandse vlag halfstok worden gehangen.

Dodenherdenking 2017

27 april 2024 Koningsdag in Assen

< Informatie volgt >

Assen centrum, 202310 december 2023 als ‘Dickens Band’, kerstmarkt Zeijen.

Dit jaar speelt een ensemble van Oranje op de jaarlijkse kerstmarkt van “De Oranjerie” in Zeijen.
Entree €5,-

Korte digitale registratie op YouTube

9 december 2023 najaarsconcert.


Beleef zaterdag 9 december een betoverende avond met CMV Oranje! Zo’n 40 gepassioneerde orkestleden nemen je mee op een reis door een gevarieerd programma gevuld met meeslepende marsen, koralen en concertwerken. Onder de bezielende leiding van dirigent Johan Gerkes wordt een speciaal samengesteld programma ten gehore gebracht. Na dit concert geeft Johan het stokje door aan de nieuwe dirigent. Voor hem is het dus ook een afscheidsconcert.

Tickets
Mis dit bijzondere najaarsconcert niet. Het concert vind plaats in Podium Zuidhaege en start om 20.00 uur. Een kaartje kost €7,50, kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa bij de zaal of kunnen gereserveerd worden via secretaris.oranje.assen@gmail.com

Kijk ook op Najaarsconcert CMV Oranje — Podium Zuidhaege